Udlejning af containere til affald

Vi tilbyder udlejning af containere, hvilket kan være i forbindelse med bortkørsel af affald, jord, skrald, haveaffald og byggeaffald.

Vi kan tilbyde udbringning af en container i forbindelse med, at du eksempelvis skal fjerne affald fra et større projekt. Vi kan i så fald give en deadline efter aftale. Efter aftale kommer vi for at hente containeren med alt det tilhørende skrald og affald.

Vi er bevidst om, at udlejning af containere skal gå op i en højere enhed, og derfor er vi altid fleksible i forhold til planlægning af projektet.

Konkurrencedygtige priser ved udlejning af containere

Vores udlejning af containere sker naturligvis til

konkurrencedygtige priser. Prisen vil afhænge af, hvor containerne skal stå, hvor stor den skal være, hvor længe den skal stå, og hvilket materielle der skal bortskaffes.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon

20 43 90 05 Derpå kan vi drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig, ligesom vi kan give et uforpligtende tilbud på udlejning af containere, herunder på bortkørsel af dit skrald og affald.​

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket