Entreprenør der udfører alle former for entreprenørarbejde

Skal du bruge en dygtig og erfaren entreprenør? Så er du kommet til det rette sted. Hos Jan Vognmandhar vi mange års erfaring med alle former for entreprenørarbejde, som vi udfører for private og erhvervskunder i blandt andet Ringe, Odense og på det øvrige Fyn.

Vi arbejder først og fremmest med byggeri og anlæg, men vi udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os.

Vores kunders tilfredshed er altid i fokus

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i det udførte arbejde og en professionel rådgivning, der altid har den optimale løsning som mål. Vi sørger altid for at udføre opgaven hurtigt og effektivt, hvilket sikrer dig en billig pris.​

Kontakt vores entreprenør og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du brug for rådgivning omkring løsningen af din konkrete opgave, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte vores entreprenør.

Vi står desuden klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud ud fra dine ønsker og behov, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på entreprenørkørsel og vores mange andre entreprenøropgaver.

Ring og hør mere på telefon 20 43 90 05 eller udfyld kontaktformularen her på denne side. Så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.​

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket