Anlægning af have og etablering af grusveje

Anlægsarbejde der er skabt til at holde i årevis

Drømmer du om at få hjælp til at anlægge en smuk ny have, hvor alt er lavet efter dine personlige ønsker? Eller har du brug for hjælp til at etablere en ny grusvej ned til din bolig? Så står vi klar til at hjælpe.

​Hos Jan Vognmand har vi nemlig mange års erfaring inden for alle former for anlægsarbejde, herunder anlægning af have og etablering af grusvej. Dette arbejde udfører vi tilmed til konkurrencedygtige priser for private husejere såvel som erhvervskunder og andre entreprenører. Vi kører blandt andet ud til kunder i Ringe, Odense og på resten af Fyn – skal vi også køre forbi dig?

Vi tilbyder anlægning af have efter dine ønsker og behov

En have skal være et frirum, hvor du kan sætte dig ud og nyde den friske luft, planternes smukke farver og deres skønne dufte. Har du ikke tid, overskud eller evner til at vedligeholde haven, er der heldigvis hjælp at hente.

Vi hjælper dig nemlig gerne med at få anlagt en ny have, som er tilpasset dine behov i forhold til pleje og vedligehold. Uanset om du har grønne fingre og derfor gerne vil have en frodig have, som du kan gå og pusle med, eller om du gerne vil have en flot og praktisk løsning, der er let at vedligeholde, kan vi realisere det for dig.​

Renovering og etablering af grusvej

Foruden anlæg af have kan vi også tilbyde reparation, vedligeholdelse og etablering af grusvej. Vi har mange store entreprenørmaskiner til rådighed, som vi med fordel kan benytte til opgaven, herunder blandt andet rendegravere og gravemaskiner.​

Kunne du tænke dig at få etableret en grusvej, eller skal den nuværende grusvej repareres, står vi klar med vores ekspertise og maskiner. Det gør vi gerne for dig som privat husejer, mens vi også gerne hjælper som underentreprenører for anlægsgartnere, der varetager større opgaver for deres kunder.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med alt lige fra anlægning af have til etablering af grusvej? Så skal du endelig bare kontakte os. Når vi ved lidt mere om din opgave, fortæller vi gerne meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring og hør mere på telefon 20 43 90 05, eller kontakt os via vores kontaktformular.​​

Bliv ringet op​

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Jan Pedersen

CVR-nummer: 34158231

Hovedvejen 51, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.