Granitskærver forhandles og leveres

Kvalitetsmaterialer giver kvalitetsløsninger

De rette materialer er afgørende for at sikre et vellykket byggeprojekt af høj kvalitet. Handler det om etablering af veje, indkørsler, parkeringspladser, stier eller sågar petanquebaner, så er granitskærver et utroligt anvendeligt materiale – både i forhold til funktion og udseende. Står du også skal til at udføre en af disse opgavetype, så er du landet det helt rette sted – hos Jan Vognmand sælger og leverer vi nemlig granitskærver af allerhøjeste kvalitet.

Det gør vi for blandt andet anlægsgartnere, entreprenører og andre håndværkere, som har brug for byggematerialer til at varetage deres arbejde. Med base i Ringe er vi leveringsdygtige overalt på Fyn, hvor vi allerede har en række gode, faste samarbejdspartnere i Odense og andre omkringliggende byer.

Brug granitskærver som underlag eller dekoration

Granitskærver er et praktisk materiale, som kan anvendes til mange formål. Det benyttes dog især som underlag for veje og jernbaner samt ved byggeri. Granitskærver virker nemlig drænende, og de er derfor oplagt, hvor man ønsker at sikre sig med oversvømmelse og driftsudfordringer.

Granitskærver har dog også et stort potentiale, når det handler om mere dekorative formål. Det kunne eksempelvis være i haver, parker og lignende. Af den grund arbejder vi også sammen med mange anlægsgartnere, der bruger vores granitskærver til at bringe et friskt pust ind i haver og andre udearealer.​

Salg og levering af et bredt udvalg

Vores sortiment af granitskærver til salg og levering dækker over alt fra de små 02 stenmel til de store på 11/16. Det er altså et ganske bredt udvalg, som derfor også indeholder de materialer, du er på udkig efter.

Vi tilbyder naturligvis også råd og vejledning i forhold til at vælge de rette materialer til netop din opgave. Granitskærver på 02 stenmel fungerer eksempelvis godt til petanquebaner og gangstier. 8/11 og 11/16 egner sig godt til indkørsler og pladser, mens 11/16 egner sig mere til tung trafik på parkeringsarealer og produktionsområder, hvor der forekommer trafik i større omfang.

Vi sælger og leverer granitskærver i både sort, hvid og grå, så du også har mulighed for at tilpasse det endelige udtryk.

Hvad koster granitskærver? Kontakt os og få en pris!

Hvis du ønsker at få en pris på granitskærver, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05. Det kan du også gøre, hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forhold til valg af størrelse og produkt.​​

Bliv ringet op​

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Vi tilbyder ikke "trailersalg" af vores produkter. 

Vi tilbyder kun salg af vores produkter, hvor vi leverer produkterne til kunden.

Firmainformation

Jan Pedersen

CVR-nummer: 34158231

Hovedvejen 51, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.