Vi tilbyder ikke "trailersalg" af vores produkter. 

Vi tilbyder kun salg af vores produkter, hvor vi leverer produkterne til kunden.

Granitskærver forhandles og leveres

Vi tilbyder salg og levering af granitskærver til veje, indkørsler, parkeringspladser, stier og byggeri, men også til blandt andet petanquebaner i Ringe, Odense og på resten af Fyn.

Brug granitskærver som underlag eller dekoration

Granitskærver kan anvendes til mange formål, men benyttes især som underlag for veje og jernbaner samt ved byggeri.

Granitskærver virker drænende, men kan også anvendes til dekorative formål som for eksempel i haver, parker og lignende.

Salg og levering af et bredt udvalg

Vores sortiment inden for salg og levering af granitskærver rækker fra de små 02 stenmel til de store på 11/16, hvilket er et ganske bredt udvalg.

Jan Vognmand tilbyder naturligvis råd og vejledning i forhold til at vælge den rette kvalitet.

Granitskærver på 02 stenmel fungerer godt til petanquebaner og gangstier. 8/11 og 11/16 egner sig godt til indkørsler og pladser, mens 11/16 egner sig mere til tung trafik på parkeringsarealer og produktionsområder, hvor der forekommer trafik i forskelligt omfang.

Vi sælger og leverer granitskærver i både sort, hvid og grå.

Hvad koster granitskærver?

Ønsker du en pris på granitskærver, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05. Vi tilbyder også rådgivning og vejledning i forhold til valg af størrelse og produkt.​

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket