Udgravning til byggeri og andet jordarbejde udføres

Skal du have udført professionelt jordarbejde, er du kommet til det rette sted. Hos Jan Vognmand har vi mange års erfaring med gravearbejde, og vi kan blandt andet stå for terrænregulering og udgravning i forbindelse med byggeri.

Vi kører blandt andet ud til både private og erhvervskunder i områderne omkring Ringe og Odense, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Fyn.

Terrænregulering og udgravning foretages med de rette maskiner

Skal der for eksempel gøres klar til et byggeri, kan det være nødvendigt med en udgravning eller en terrænregulering. Til dette har vi de rette entreprenørmaskiner, som for eksempel en gravemaskine og en rendegraver. 

Vi har maskiner til at kunne løse alle opgaver inden for afgravning af jord, og ingen opgave er derfor hverken for stor eller for lille til os.​

Vi sørger for at grave ud efter dine ønsker, og hvis der er behov for det, kan vi også tage jorden med os, når vi forlader stedet.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på dit jordarbejde

Er du interesseret i at høre mere om vores jordarbejde, eller vores priser på udgravning eller terrænregulering, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Har du en konkret opgave, vi skal løse for dig, udarbejder vi desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du ved, hvor meget du kan forvente, at opgaven kommer til at koste dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 20 43 90 05, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

Bliv ringet op​

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Jan Pedersen

CVR-nummer: 34158231

Hovedvejen 51, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.