Vi tilbyder ikke "trailersalg" af vores produkter. 

Vi tilbyder kun salg af vores produkter, hvor vi leverer produkterne til kunden.

Sten, grus og sand sælges og leveres til konkurrencedygtige priser

Hos Jan Vognmand tilbyder vi levering af sten og grus i forbindelse med renovering eller etablering af blandt andet terrasser og indkørsler samt ved byggeri af huse og andre ejendomme. Vi kører ud til kunder i Ringe, Odense og på resten af Fyn.

Sand og grus sikrer en solid bundopbygning

Sten, sand og grus benyttes typisk til bundopbygning af indkørsler og andre udendørs arealer.

Det er vigtigt med en korrekt og solid bundopbygning, hvis den efterfølgende belægning skal være solid og stå flot i mange år frem i tiden.

Sand, sten og grus kan også bruges som en sandpude under et hus. Desuden tilbyder vi levering af sand som underlag til legepladser.

Vi lever op til alle de krav, som boligforeninger og boligselskaber stiller til legepladser.

Vi tilbyder råd og vejledning ved levering af sten, sand og grus

Vi kan rådgive og vejlede om valg af de bedste materialer, herunder om den nødvendige mængde. Vi kan naturligvis levere i forskellige vognstørrelser.

Vores priser varierer naturligvis fra opgave til opgave, og ved kørselsopgaver kan du vælge imellem timebetaling eller en fast pris. Vi har altid vores kunder i fokus, så vores arbejde kommer til at ske på dine vilkår. Naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05 for råd og vejledning.​

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket