Anlægning af have og andet anlægsarbejde udføres

Har du fået bygget et helt nyt hus, og skal du efterfølgende have anlagt en have, eller drømmer du bare om at få anlagt en have, som passer til dine behov? Så står vi klar til at hjælpe.

Hos Jan Vognmand har vi mange års erfaring inden for både anlægning af have og andet anlægsarbejde samt etablering af grusvej, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for private såvel som erhverv. Vi kører blandt andet ud til kunder i Ringe, Odense og på resten af Fyn – skal vi også køre forbi dig?

Vi tilbyder anlægning af have efter dine ønsker og behov

En have skal være et frirum, hvor du kan sætte dig ud og nyde den friske luft, planternes smukke farver og deres skønne dufte. Har du ikke tid, overskud eller evner til at vedligeholde haven, kan den dog være årsag til stress og irritation. 

I så fald kan det godt betale sig at få anlagt en ny have, som er tilpasset dine behov i forhold til pleje og vedligehold.

​Renovering og etablering af grusvej

Foruden anlæg af have kan vi også tilbyde reparation, vedligeholdelse og etablering af grusvej. Vi har mange store entreprenørmaskiner, som vi med fordel kan benytte til opgaven, herunder blandt andet rendegravere og gravemaskiner.​

Kunne du tænke dig at få etableret en grusvej, eller skal den nuværende grusvej repareres, står vi klar med vores ekspertise og maskiner.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med alt lige fra anlægning af have til opbygning af grusvej, eller ønsker du en pris på din opgave, skal du bare kontakte os. Når vi ved lidt mere om din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 20 43 90 05, eller kontakt os via vores kontaktformular.​

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket