Studenterkørsel i velindrettet studentervogn

Jan Vognmand tilbyder studenterkørsel for studenter fra gymnasiale uddannelser som STX, HHX, HTX og HF samt for nyuddannede fra andre godkendte ungdomsuddannelser i Ringe, Odense og på resten af Fyn.

Vores studenterkørsel følger love og sikkerhedskrav

Vi har to chauffører på vores studentervogn, så de løbende kan skifte, især på lange turer. Vores studenterkørsel lever naturligvis op til den gældende lovgivning, og vi er forsikret. Der er siddepladser på ladet, men der er god plads til at stå op undervejs.

Der er tag på vognen, så det betyder ikke så meget, hvis det regner. Desuden er der musik ombord. Der er adgang til musikken via Bluetooth, men der kan også benyttes mere traditionelle AUX-stik, hvis I foretrækker det.

Desuden er der to store højtalere på 800 watt. Selvom der er borde på ladet, er der stadig plads til at danse til musikken.

Alt bliver planlagt inden kørslen

Al studenterkørsel bliver planlagt i samråd mellem jer og vores chauffører, inden kørslen påbegyndes. Når kørslen er afsluttet, ordner vi al rengøring for jer.


Hvad koster studenterkørsel?

Når vi kender jeres ønsker og behov, sender vi et uforpligtende tilbud på studenterkørsel til jer.

I kan desuden vælge mellem en fast pris eller en timepris.


Hvis I vil vide mere, så kontakt os på telefon 20 43 90 05.

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket