Bortkørsel af jord og affald fra haver og byggerier

Har du brug for at få bortskaffet overskydende jord eller affald fra haven eller fra et byggeri? Så kontakt os hos Jan Vognmand. Vi har mange års erfaring som vognmand, og vi tilbyder både bortkørsel af haveaffald og bortkørsel af jord for private og virksomheder i Ringe, Odense og på hele det øvrige Fyn.

Vi kan blandt andet tilbyde:​

Bortkørsel af haveaffald:

  • ​Bortkørsel af grene
  • ​Bortkørsel af træer
  • ​Bortkørsel af jord

Bortkørsel af byggeaffald:

  • ​Bortkørsel af murbrokker
  • ​Bortkørsel af fliser
  • ​Bortkørsel af beton
  • ​Bortkørsel af tage og tagsten
  • ​Bortkørsel af andet byggeaffald

Vi bortskaffer alt affald på en genbrugsstation.

​Vi tilbyder bortskaffelse på enten timebetaling eller til en fast pris.

Vælg at få en container ud ved bortkørsel af haveaffald

Bortkørsel af haveaffald og jord kan ske på flere måder. Vi kan for eksempel komme ud med en container, som du kan smide dit skrald og affald ned i.

Alternativt kan du blot lave en bunke i haven, og når du er færdig, så ringer du til os, hvorpå vi bortskaffer bunken. Vi kan også tilbyde krankørsel, hvis der er tale om bortkørsel af affald, der har en vis vægt eller blot er uhåndterligt.

Kontakt os og hør mere om bortkørsel af jord og affald

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du ønsker at høre mere om vores bortskaffelse af jord og affald eller vores priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket