​Træfældning udføres med det rette udstyr

Skal du have fældet et træ? Så står vi hos Jan Vognmand klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig professionel træfældning for private såvel som erhverv i både Ringe, Odense og på resten af Fyn.

Vi har mange års erfaring inden for fældning af træer, og vi kan derfor tilbyde fældning af både store som små træer. Vi har naturligvis det rette udstyr til at foretage en sikker fældning, således at vi ikke risikerer, at der sker skade på bygninger, beplantninger eller personskade.

Vi kan desuden tilbyde at bortskaffe træet med det samme, hvis du ikke ønsker at benytte det som brænde.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på træfældning afhænger blandt andet af, hvor mange træer du skal have fældet, og hvor mange timer vi skal bruge på opgaven. 

Du kan enten vælge at betale en billig pris per time, eller du kan vælge at betale en fast pris på opgaven. Her kommer vi ud og besigtiger opgaven og udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud på din træfældning. 

Du skal som udgangspunkt regne med, at det tager 3-5 timer at fælde ét træ, men det kommer naturligvis meget an på den konkrete opgave.

​Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring vores træfældning, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan løse lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave.

Ring og hør mere på telefon 20 43 90 05. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden. Så ringer vi dig op hurtigst muligt inden for det ønskede tidsrum.​

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket