Brolægning og flisebelægning udføres med stor erfaring

Drømmer du om en ny indkørsel, en ny terrasse eller måske en ny gangsti i haven, og har du brug for professionel hjælp til din flisebelægning? Så er vi de rette at tage kontakt til. 

Hos Jan Vognmand har vi mange års erfaring inden for brolægning, som vi udfører for både private og erhvervskunder i Ringe, Odense og på resten af Fyn.

Vi har de rette maskiner til enhver opgave

Vi har et stort og varieret udvalg af entreprenørmaskiner, herunder blandt andet både gravemaskiner og rendegravere, og det betyder, at vi kan løse enhver opgave inden for belægningsarbejde. Ingen opgaver er hverken for store eller for små til, at vi kan løse dem.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning afhænger blandt andet af, hvor stor en belægning der er tale om, og hvad du har af ønsker og krav til belægningsstenene. 

Skal vi for eksempel anvende en billig standardsten eller flise eller en dyrere og mere eksklusiv variant, og skal stenene eller fliserne lægges i et bestemt mønster?​

Derudover afhænger den endelige pris også af, om du selv har indkøbt belægningsstenene, eller om vi skal komme med dem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din flisebelægning

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at lægge den flisebelægning, som du drømmer om, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. 

Du kan med fordel ringe til os allerede nu på telefon 20 43 90 05, men du kan også udfylde vores kontaktformular og anmode om at blive ringet op.​

Bliv ringet op​

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Jan Pedersen

CVR-nummer: 34158231

Hovedvejen 51, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.