Kranbil til kørsel med grus, sten og maskiner

Jan Vognmand tilbyder krankørsel og mindre løfteopgaver med vores kranbil, hvor det kan være maskiner eller store sten, der skal flyttes på en privat grund i Ringe, Odense eller på det øvrige Fyn.

Vi kan både transportere og flytte med kranbil

Mange opgaver med krankørsel kan dreje sig om at hente jord, grus og sten eller aflevere det. Det er også muligt at flytte legehuse og mindre maskiner med vores kranbil. Vi kan i det hele taget hente og levere mange former for materialer, gods og varer.

Vores krankørsel opfylder alle krav og love om sikkerhed

Vi opfylder naturligvis alle krav, herunder den gældende lovgivning.

Dertil kommer, at vi har et årligt tjek på alle vores kranibl. Vores produkter og udstyr bliver også løbende tjekket, så det opfylder alle sikkerhedskrav.

Du kan i det hele taget altid forvente en professionel krankørsel. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Vores priser bliver fastsat ud fra, om det er en lille eller en stor opgave, men også ud fra størrelsen på den kranbil, der skal bruges. Du kan vælge imellem en fast pris eller en timepris, alt efter dit eget ønske.

Ring gerne til os på telefon 20 43 90 05 for at få en pris på vores krankørsel.​

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag - Fredag: 08.00. - 16.00.

Lørdag - Søndag: Lukket