​Fjernstyret græsslåning på skråninger

Græsset står højt, arealet skråner, og det er mere end besværligt, hvis ikke umuligt, at komme til at klippe eller slå det med en almindelig slåmaskine. Med mindre man tager ”den tunge” buskrydder på skulderen.​

Skal der nedlægges bjørneklo, andre småbuske eller vildskud, som er et til to år, gøres det let med Timan buskrydder RC-750. Med sine kun 58 cm i højden kommer RC-750 ind under de fleste træer, hvor der ønskes ryddet for vildskud og anden vækst. RC-750 er udstyret med en professionel godkendt fjernstyring med indbygget nødstop og flere sikkerhedsfunktioner.

​​Timan RC-750 buskrydder og skrænteklipper er den stærke partner

Det gælder klipning på skråninger op til 50 grader, samt steder hvor det er vanskeligt tilgængeligt. Med sin klippebredde på 750 mm, kommer denne fjernstyrede enhed ind de fleste steder og med sit lave tyngdepunkt, er den særdeles stabil - selv under vanskelige forhold.

RC-750 klipper fri for larvebåndene, hvilket er ensbetydende med at der kan klippes helt ind langs en mur eller kant. Ligeledes bliver græsset ikke kørt ned af larvebåndene.

Kontakt os på telefon: (+45) 20 43 90 05 alle hverdage i mellem kl. 08:00 - 16:00 til et uforpligtende tilbud på græsslåning på skråninger 

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en fremtidig arbejdsopgave eller for at få en fast aftale? Så udfyld formularen nedenfor og du vil få et kald.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 05, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren vognmand til din transportopgave.​

Om os

Hos Jan Vognmand står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente en professionel håndtering af dine varer. Vores nøgleværdier er tillid, logistik og effektivitet.

Kontakt

Mandag- fredag: 08.00. - 16.00.